El centre

Som dues germanes, la Mercè i la Rosabel, i ens dediquem a l’estètica i al massatge

Les dues tenim les formacions necessàries per a poder utilizar, amb èxit i resultat ràpids i evidents, els nostres aparells: depilacó elèctrica, Indiba Deep Beauty i Press G3.

La nostra filosofia és tenir cura del nostre benestar interior realçant, així, el benestar exterior. És per aquest motiu, que contínuament ens anem formant amb les últimes novetats de massatge, rituals, aromateràpia i altres tractaments naturals per a poder innovar i oferir el millor als nostres clients.

La Mercè

Va inaugurar, l’any 1999, el nostre Centre a Bellpuig. És titulada en estètica, maquillatge, manicura, pedicura. Des de llavors ha fet crèixer el centre amb motivació, tracte agradable i familiar, adaptant-se a les necessitats dels clients.

La Rosabel

Titulada en quiromassatge, massatge esportiu, drenatge limfàtic, reflexología podal. L’any 2004 incia la seva experiència; durant tres anys va formar part de l’equip de professionals al SPA del Parador de Vielha, aprenent i aprofundint en els conceptes de rituals, algoteràpia, cacauteràpia, massatges amb pedres…

El centre

L'objectiu principal del nostre centre és que desconnectis per uns minuts de l'estrès diari, per endinsar-te dins un món de sensacions on tu n'ets el protagonista. Per aquest motiu, t'oferim una gran varietat de tractaments que t'ajudaran a aconseguir el benestar i l'equilibri.

El nostre centre neix l'any 1999 a Bellpuig, com a Mercè centre d'estètica, amb una variada oferta de serveis: depilació freda i calenta, pedicura, manicura, maquillatge, solàrium... A poc a poc, ha anat creixent, ampliant els horitzons i augmentant el ventall de serveis què oferim als nostres clients. Fins que l'any 2009 va esdevenir: "Mercè, estètica, quiromassatge i relax" un lloc on poder desconnectar i cuidar el cos i la ment.