Tractaments corporals

Tractaments corporals

Tots els nostres tractaments són a base d'extractes de plantes, oligoelements, olis essencials i principis actius 100% naturals, fent així que la pell es recuperi d'una manera sana i natural.​

Tractaments corporals

Exfoliants corporals

Elimina les cèl·lules mortes del cos i a la vegada hidrata la pell. Els nostres exfoliants estan preparats per nosaltres amb macerats, sals, extractes i olis 100% naturals. Durada: 45 minuts.
Cítrics

Macerat d’oli d’ametlles i flor de taronger. Aporta lluminositat i vitamina C.


Cítrics i cacau

Macerat d’oli de cítrics, micronitzat de cacau i flor de taronger. Hidrata en profunditat i recupera la pell.


Sal de laminaria

Macerat d’oli d’ametlles i sal de l’alga laminaria. Aporta iode i minerals.


Vid roja

Macerat d’oli d’ametlles i vid roja. Activa la micro circulació.


Te verd

Macerat d’oli d’ametlles, oli de té verd i micronitzat de té verd. Elimina líquids.


Menta i cacau

Macerat d’oli d’ametlles, micronitzat de menta i sal de laminaria.Un plaer per l’olfacte; hidrata, i activa la microcirculació. Ideal en estats de fatiga mental i cansament.


Lava volcànica

Macerat de centella asiàtica i lava volcànica. Reafirmant.

Tractaments corporals

Massatge anticel·lulític

Mitjançant tècniques manuals i oli anticel·lulític s’aconsegueix que els nòduls adiposos vagin desapareixent, activem la circulació i es drena líquid. Durada parcial: 25 minuts. Durada complet: 50 minuts.
Tractaments corporals

Tractament anti-edat amb cítrics

Exfoliació corporal, embolcall de cítrics i flor de taronger i una hidratació tensora final amb silici orgànic. Tot això t'hidratarà, et regenerarà la pell i et proporcionarà Vitamina C. Durada: 75 minuts.

Tractaments corporals

Embolcall d’algues

Al contenir una gran quantitat de Iode ens ajuden a baixar volum, afinar la silueta i a l'hora ens relaxen. Desintoxiquen i depuren l'organisme. Remineralitzen la pell i ens hidraten. Ens drenen i ens fan eliminar líquids. Consisteix en l’aplicació de les algues per tot el cos, i es tapa amb una manta tèrmica per a que actuïn. Mentres s’espera els 15-20 minuts, realitzem un massatge facial i cranial gratuït.
Tractaments corporals

Tractament lipolític al té verd.

Tractament per eliminar la cel·lulitis, millorar la circulació de retorn que facilita l'eliminació de toxines via limfàtica, ajudant així a la desintoxicació del teixit adipós. Durada: 50 minuts.