Tractaments facials

Tractaments facials

Tots els nostres tractaments són a base d'extractes de plantes, oligoelements, olis essencials i principis actius 100% naturals, fent així que la pell es recuperi d'una manera sana i natural.​

tractaments corporals spa

Higiene profunda

Higiene amb extracció, olis essencials i principis actius per a cada tipus de pell. Aquest tractament et netejarà la pell amb profunditat al mateix temps que regularà les funcions naturals de la pell i la nodrirà.
tractaments corporals spa

​Regenerant-antiedat Rosa de Bulgària

Tractament antiarrugues, reafirmant, hidratant i regulador del pH de la pell. Basat en les propietats regeneradores de la rosa Búlgara i la Rosa mosqueta de Xile. Indicat per les pells sense vitalitat, amb falta d'aigua, àtones i amb poca densitat, també per a persones amb envelliment prematur per causa de l'estrès o excés de sol.
tractaments corporals spa

​Tractament purificant

Regula la secreció sebàcia i purifica al mateix temps que hidrata i nodreix la pell. A base de camamilla i llots marins, aconseguirem una acció calmant, antiinflamatòria, desincrustant, cicatritzant i remineralitzant.​ Per a persones amb acné adult i juvenil.
tractaments corporals spa

Antiedat-revitalitzant amb cítrics

Basat en les propietats antioxidants dels cítrics, la seva acció fa que retardi els signes de l'envelliment de la pell, disminueix la profunditat de les arrugues i atenua les línies d'expressió. Per a pells amb falta de llum, opaques i amb necessitat d'oxigenació. També com a tractament recuperador després de l'estiu per l'excés de sol i per les pells de fumadors.
tractaments corporals spa

Hidratant-Nutritiu al cacau, argan i ilang-ilang

Antioxidant, molt hidratant i nutritiu. Uneix les propietats aniioxidants i nutritives del cacau pur i amb les propietats revitalitzants i hidratants de l'oli vegetal d'argan. Per a pells molt seques i desnodrides que han perdut la capacitat de retenir aigua. A més a més proporciona un estat de benestar i equilibri gràcies a l'acció de l'aromateràpia del cacau.